Inkoop van goud tegen topprijs

Er zijn tegenwoordig diverse bedrijven die goud inkopen. En je ziet overal in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ook in kleinere steden borden met de tekst goud gevraagd. Dat is een goede zaak – het betekent immers dat wie goud wil verkopen, gemakkelijker een passend bod kan vinden.

Met meer keuzemogelijkheden wordt het echter ook moeilijker de juiste keuze te maken. Het is al een hele uitdaging om een bedrijf te vinden dat uw goud inkoopt tegen een echt goede prijs, maar er zijn nog meer factoren die een rol spelen. Veiligheid, inclusief de garantie dat uw zending verzekerd is, bedenktijd en retourrecht en de reputatie van de koper zijn allemaal belangrijk.

Om uw keuze eenvoudiger te maken, biedt Goudbrief altijd een zeer aantrekkelijke prijs, die regelmatig aangepast wordt aan de hand van de actuele goudprijs op de wereldmarkt. Wij durven zelfs te beweren dat de goudprijs die wij bieden, tot de hoogste behoort die u zult vinden als u zoekt op ”inkoop goud”. Bovendien betalen wij u al binnen 24 uur na taxatie van uw goud. Wij kopen uw goud in een paar eenvoudige stappen:

  • Bestel een Goudbrief boven aan deze pagina.
  • Vul het contractformulier in, onderteken het en plaats uw gouden voorwerpen in de bijgeleverde veiligheidsenvelop. U stuurt uw goud gratis naar ons als pakketzending (met ontvangstbewijs) via uw dichtstbijzijnde postkantoor. De zending is verzekerd tot €1000,00.
  • Als het goud is aangekomen bij Goudbrief, wordt het getaxeerd. Als de taxatie is afgerond, wordt het bedrag binnen 24 uur uitbetaald.

Goud inkoop met de focus op zekerheid

Het bieden van een van de beste prijzen op de markt alleen is niet genoeg om een betrouwbare goudinkoper te zijn. Voor Goudbrief is het ook belangrijk u zekerheid te kunnen bieden tijdens de verkoop van goud – van het moment dat u uw Goudbrief bestelt tot u de betaling ontvangt. Om gebruik te maken van onze goudinkoop-aanbieding, bestelt u allereerst een Goudbrief. Dat kunt u doen op onze website of via onze klantenservice. Een Goudbrief bestellen is gratis en verplicht u niet tot het daadwerkelijk verkopen van uw goud aan ons.

Verzekerd versturen

Als u een Goudbrief bestelt, wordt deze verstuurd naar het adres waar u ingeschreven staat, zodat wij op de hoogte zijn van de identiteit van de verkoper van het goud. Dat is een vereiste voor onze werkwijze, waarbij wij ook samenwerken met de politie. De Goudbrief bevat verder korte, heldere instructies en een veiligheidsenvelop om het goud dat u wilt verkopen in te doen.

Daarnaast bevat de Goudbrief een contract waarmee u aangeeft dat u ons het recht geeft uw goud te kopen. De brief die u aan ons terugstuurt, is al gefrankeerd en bovendien verzekerd tot €1000,00. De verzekering is alleen geldig als u het verzendbewijs kunt tonen. Bewaar dit daarom goed: het is in feite uw verzekeringspolis.

Goudbrief biedt u met andere woorden een van de veiligste manieren voor de omgang met en het transport van waardevolle voorwerpen. Het maakt daarbij niet uit vanuit welke plaats in Nederland wij het goud inkopen – Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere plaats. Het transport is altijd snel en zeker.

Deskundige taxatie

Wanneer wij adverteren met goudinkoop wordt ons vaak gevraagd hoe de taxatie in zijn werk gaat. Dat gaat als volgt. Als wij uw goud ontvangen hebben, beginnen onze professionele taxateurs aan hun taak. Zij inspecteren uw goud, gaan de zuiverheid na en stellen het aantal karaat vast. Dit doen zij met behulp van onder andere magneten, toetsstenen en toetswater (lees meer onder “Goud taxeren”).

Vervolgens wordt alles verwijderd dat niet van goud is, zoals ingezette steentjes en parels, waarna het goud gewogen wordt. Dat gebeurt op speciaal voor dat doel vervaardigde weegschalen die dagelijks geijkt worden. Onze weegschalen zijn goedgekeurd door de EU en worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om hun keurmerk te behouden.

Ons doel is het gehele proces van goud inkoop zo transparant mogelijk te maken – iets wat op de huidige goudmarkt helaas niet altijd vanzelfsprekend is. Na het meten van de zuiverheid en het gewicht, berekenen wij de waarde van het goud aan de hand van de actuele goudkoers en doen u een bod via e-mail.

Betaling binnen 24 uur

Wanneer u op de hoogte bent gesteld van de prijs van uw goud, duurt het niet lang voordat u het geld krijgt. Wij houden ons aan onze belofte het geld binnen 24 uur op uw rekening te storten. De betaling gebeurt altijd even snel, ongeacht of het goud nu vanuit de Randstad of een kleinere plaats wordt ingekocht.

Ruim 100.000 tevreden klanten in Europa

Goudbrief kocht al goud in van meer dan 100.000 klanten in heel Europa. Wij hopen dat ook u een van onze tevreden klanten zult worden. Goudbrief streeft er altijd naar zijn klanten bij elke transactie zekerheid en tevredenheid te bieden.

Goud is een metaal waarin al duizenden jaren wordt gehandeld. Het grote verschil met vroeger is de eenvoud waarmee je tegenwoordig goud kunt verkopen. Wij kunnen u een hoge prijs bieden als wij goud inkopen, omdat wij geen dure winkelpanden hebben in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of andere Nederlandse steden waar goud ingekocht wordt.

Wij kopen grote hoeveelheden goud in van particulieren in heel Nederland en alle transacties gaan via internet. Het geld dat wij zo besparen, gebruiken wij om een zo hoog mogelijke goudprijs te bieden.

Goud inkoop – met prijsgarantie!

Het karaat en de staat van het gouden voorwerp zijn niet van belang – wij kopen alle soorten goud in. Omdat wij het goud recyclen door het om te smelten, maakt het niet uit of het gaat om een kapotte gouden ketting of een ander gouden sieraad dat beschadigd is, een persoonlijke gravering heeft of niet zo fraai en uit de mode is. Wij kopen goud ongeacht de staat.

Wij willen onze klanten aansporen om de actuele goudprijs van verschillende kopers te vergelijken. Na vergelijking zult u al gauw merken dat de geboden goudprijzen aanzienlijk uiteenlopen, afhankelijk van wie het goud inkoopt. Als u goud aan ons verkoopt, bieden wij u een prijsgarantie:

Als u erin slaagt een soortgelijke concurrent te vinden die meer betaalt dan wij, betalen wij het verschil tussen ons bod en de prijs die u gevonden hebt terug. Vanzelfsprekend is dit een van de redenen waarom klanten bij ons een gevoel van zekerheid ervaren: zij weten immers dat ze goed betaald worden. Lees meer over onze prijsgarantie in onze voorwaarden.