Verkoop uw gouden sieraden aan Goudbrief – snel, eenvoudig en veilig

Wilt u gouden sieraden verkopen? Dan hebt u de juiste koper gevonden! Goudbrief koopt alle soorten sieraden die u wilt verkopen, zo lang deze van goud zijn.
Gouden sieraden verkopen aan Goudbrief is bijzonder lucratief omdat we een mooie prijs bieden voor uw goud. Deze hoge prijs is het gevolg van de sterk gestegen goudprijzen van de laatste tijd. Goudbrief is een grote speler en kan daarom met een kleinere marge werken om u als klant de beste goudprijs te kunnen bieden. Dagelijks kiezen klanten uit het hele land ervoor om sieraden te verkopen aan Goudbrief. Tot dusver hebben wij ruim 100.000 tevreden klanten in Europa. En ook u kunt er daar een van worden!

Het verkopen van gouden sieraden aan Goudbrief is heel eenvoudig:

  • Vul het formulier boven aan de pagina in en dan sturen wij zo snel mogelijk een Goudbrief naar u toe (lees meer onder “Zo werkt het“). De Goudbrief wordt naar uw adres verzonden. U ontvangt uw goudpakket samen met uw goudcontract in uw brievenbus.
  • U vult het contract in en verstuurt het samen met de gouden sieraden die u wilt verkopen in de verzegelde veiligheidsenvelop. De verzending is gratis met de bijgeleverde brief. Uw gouden sieraden zijn tijdens het transport verzekerd tot een bedrag van EUR 1000,00.
  • Nadat u het goud naar ons hebt opgestuurd, wordt het getaxeerd door onze experts die het gewicht en het karaatgehalte bepalen.
  • Na de taxatie maken we het geld binnen 24 uur aan u over! U kunt het gehele proces ook volgen op Mijn pagina op Goudbrief.nl en daar het bankrekeningnummer invullen waarop u het geld wilt ontvangen.

Als u sieraden aan ons verkoopt, doet u dat geheel zonder verplichtingen en kunt u zich achteraf nog bedenken. Het verkopen van uw ongebruikte gouden sieraden aan Goudbrief is waarschijnlijk een beter idee dan ze te laten verstoffen in een bureaula. Met het geld kunt u iets anders kopen, misschien wel nieuwe gouden sieraden die beter bij u passen! Wij kopen alle soorten gouden sieraden, ongeacht het ontwerp en zelfs als deze stuk zijn. Wij kopen echter geen sieraden in die niet van goud zijn gemaakt. Gouden sieraden die hoofdzakelijk uit een ander materiaal bestaan en verguld zijn, kopen we niet in. Als u niet zeker weet of uw sieraad verguld is, stuurt u het naar ons op en controleren wij dat tijdens de taxatie. Als blijkt dat het sieraad verguld is, sturen we het naar u terug.

Wij werken niet met dure tussenhandelaren, wat u voordeel oplevert als u gouden sieraden aan ons verkoopt. Wij kopen uw goud in, recyclen het door het om te smelten en verkopen het vervolgens door. Onze hoge prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij beschikken bijvoorbeeld niet over dure winkelpanden verspreid over het land die gefinancierd moet worden met hoge marges op het goud dat wij inkopen. Bovendien werken wij al jaren met goud en beschikken wij over een efficiënte werkwijze. Het veiligheidsaspect en de snelle uitbetaling vormen pluspunten voor u als klant.

Prijsgarantie bij de inkoop van gouden sieraden

Uw gouden sieraden worden ingekocht met prijsgarantie. Wij bieden een uiterst concurrerende goudprijs voor uw gouden sieraden. Vindt u een andere goudinkoper op internet die meer voor uw gouden sieraden betaalt, dan betalen wij het verschil. Lees hierover meer in onze algemene voorwaarden.

Zo worden uw gouden sieraden getaxeerd

Met gouden sieraden bedoelen wij de meeste gouden voorwerpen, behalve goudstaven en munten. Hebt u verschillende gouden sieraden die u wilt verkopen, zoals een halsketting, een gouden schakel, een broche en een ring met verschillende goudgehaltes, dan is het lastig om te weten hoeveel deze waard zijn. Maar kunt zelf wel een inschatting maken van de waarde van uw gouden sieraden.

Ten eerste zijn veel gouden sieraden gestempeld. Het gehalte wordt aangeven in duizendsten. Het stempel 750 betekent dus dat het gouden sieraad voor 750/1000 uit goud bestaat, wat overeenkomt met 18 karaat. Hebt u een gouden sieraad van 18 karaat en wilt u weten hoeveel we daarvoor betalen, dan kunt u onze tool rechts gebruiken en de goudprijs voor 18k bekijken. Het stempel 585 (duizendste) betekent 14 karaat. Een voorwerp kan nooit voor 100% uit puur goud bestaan, maar het hoogste goudgehalte is 24 karaat, of het stempel 999. Deze markering komt zelden voor op sieraden en over het algemeen alleen op goudstaven. Er zijn sieraden met zeer hoge goudgehaltes, maar die zijn relatief zeldzaam.
Als u weet wat het goudgehalte is, dan hoeft u uw gouden sieraden alleen nog maar te wegen om de waarde te achterhalen. Gebruik de tool rechts om het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bijgewerkte prijzen

De goudprijs per gram wisselt dagelijks op de wereldmarkt en wij baseren onze inkoopprijzen van Goudbrief op de wereldmarktprijs. Deze prijs geldt voor puur goud en is niet direct van toepassing op gouden sieraden (tenzij deze 24K zijn), maar de prijzen hier op Goudbrief.nl gelden voor de resp. karaatgehaltes. De goudprijs is de afgelopen jaren naar grote hoogten gestegen en daarom kunnen we u een zeer hoge prijs voor uw gouden sieraden bieden!