De hoogste goudprijs van Nederland?

Wij kopen goud online in voor een extra hoge prijs. Omdat wij geen dure winkelpanden in verschillende steden hebben, kunnen wij ons die hoge prijs veroorloven. Wij houden onze onkosten laag om zo de hoogst mogelijke goudprijs te kunnen bieden. Voor ons geen dure kantoorinrichting of chique winkels verspreid over het land – in plaats daarvan investeren wij in een concurrerende goudprijs.

Voorwaarden voor ontvangen expresbonus

Om in aanmerking te komen voor de expresbonus moet u uw goud uiterlijk insturen op de werkdag na ontvangst van uw Goudbrief® in uw brievenbus.

Hebt u uw Goudbrief® bijvoorbeeld op een maandag ontvangen, dan moet u deze uiterlijk op dinsdag per post naar ons opsturen om in aanmerking te komen voor de prijs met expresbonus. Ontvangt u uw Goudbrief® op een vrijdag dan moet u deze uiterlijk op maandag per post naar ons opsturen om in aanmerking te komen voor de bonus (hetzelfde geldt voor feestdagen).

Bijgewerkt 30-03-2023

pris

(per gram voor 24 karaat)

8k14k18k20k22k24k
Van toepassing op goudstaven, max 25 gram per persoon. Bekijk hier onze voorwaarden voor de hoogste prijzen.
25g
  • Gratis verzending en verzekering – U kunt de goudbrief, die u gratis kunt bestellen op onze website, ook gratis weer aan ons retourneren. Uw zending is gedurende het hele verzendproces gratis door ons verzekerd.
  • 5 dagen retourrecht – Wanneer wij eenmaal uw goud getaxeerd hebben en u krijgt van ons de waarde door, heeft u nog 5 dagen bedenktijd. Mocht u van gedachten veranderen, dan sturen wij uw goud weer naar u terug.
  • Snelle betaling – We betalen het geld voor uw goud binnen 24 uur na taxatie aan u uit op uw bankrekening. (behalve in de weekenden. We betalen dan de volgende werkdag)
  • Tevreden klanten – We hebben meer dan 100 000 tevreden klanten. Dat ziet u aan de hoge “TrustScore” bij het onafhankelijke TrustPilot. Maak een verstandige en veilige keuze. Kies Goudbrief!
  • Uitstekende klantenservice – Onze Nederlandstalige klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon of per e-mail.
  • Prijsgarantie – Als u een bij een gelijkwaardige online goudinkoper een hogere prijs wordt geboden dan bij ons, dan betalen wij het verschil!
Om in aanmerking te komen voor onze prijsgarantie moet u als klant binnen vijf dagen na onze ontvangst en taxatie van de voorwerpen schriftelijk kunnen aantonen dat een gelijkwaardige online goudinkoper u een hogere prijs per gram heeft aangeboden (m.u.v. eventuele promotietarieven). Met een gelijkwaardige online goudinkoper wordt een organisatie bedoeld die uitsluitend via internet werkt, die niet handelt in edelstenen en de taxatie uitsluitend baseert op de goudwaarde, d.w.z. op basis van het gewicht en het karaatgehalte. Er mag ook geen sprake zijn van de verkoop van gouden voorwerpen. Zie de voorwaarden voor meer informatie of neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

De goudkoers is afhankelijk van de wereldgoudprijs

De goudprijs varieert per dag en wordt bepaald door de prijs op de wereldmarkt.

Er zijn diverse uitstekende websites waar u goudprijzen kunt vergelijken, en allemaal tonen ze aan dat onze prijzen hoog zijn. Houdt u er echter wel rekening mee dat de goudprijs die wij u bieden de actuele prijs is op de dag waarop uw goud getaxeerd wordt. De prijzen van Goudbrief zijn gebaseerd op de wereldprijs en wij passen onze prijzen meerdere keren per dag aan. De goudprijs die wij u bieden is de prijs die geldt op de ochtend van de dag waarop uw goud getaxeerd wordt. Zo krijgen alle klanten die op een bepaalde dag goud aan ons verkopen dezelfde prijs, ongeacht het tijdstip van taxatie.

Bestel een Goudbrief en verzeker u van een goede goudprijs

Bestel vandaag nog een Goudbrief, verkoop uw goud aan ons en ontvang gegarandeerd een hoge prijs. Vul het bestelformulier op onze website in. Vervolgens krijgt u een Goudbrief thuisgestuurd met daarin instructies en een contract, waarover u meer kunt lezen onder “Zo werkt het” in het hoofdmenu.

Als wij uw goud hebben ontvangen wordt het getaxeerd. Daarna maken wij het bedrag binnen 24 uur over op uw bankrekening. U kunt erop vertrouwen dat onze ervaren taxateurs een eerlijke prijs berekenen. Op onze website kunt u lezen hoe goudtaxatie precies in zijn werk gaat.

Bestel vandaag nog een Goudbrief en verzeker u van misschien wel de beste goudprijs van Nederland!