De beste goudprijs van Nederland

Ontdek hoeveel wij u voor uw goud betalen.

15.92€/g

De prijs die u ziet is exact de prijs die wij u betalen voor uw goud. Er zijn geen verborgen kosten.

Krijg uw goudbrief

  • Helemaal gratis
  • Vrijblijvend
  • Terugroepingsrecht

Goudbrief

Geen verborgen kosten!

De prijs die de teller aangeeft, is precies de prijs die wij voor uw goud betalen. We hebben geen verborgen kosten en geen verborgen prijslijsten. Er zijn ook geen kosten voor de klant voor de evaluatie. Wat de teller u laat zien, is de prijs die wij voor uw goud betalen. Onze prijzen behoren tot de hoogste in Nederland. 

Krijg een bonus voor een snelle reactie

U ontvangt een spoedprijs voor uw goud als u de goudbrief binnen twee dagen na ontvangst naar ons terugstuurt. Dit is een bonus voor uw snelle reactie en het is ook een gemakkelijke manier om een ​​hogere prijs voor uw goud te krijgen, zelfs als de hoeveelheid goud die u stuurt niet zo groot is. 

Verkoop uw goud

Wij kopen uw goud direct online. Dat is gemakkelijk en veilig. Wij hebben geen dure verhuur van klantenruimte. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke prijzen aanbieden. We gebruiken onze marge om de prijs van goud zo hoog mogelijk te krijgen, in plaats van dure huur en andere vergoedingen te betalen in heel Nederland.

De waarde van goud

De prijs van goud varieert van dag tot dag volgens de wereldmarktprijs. De prijs van goud per gram heeft de afgelopen jaren alle voorgaande records gebroken. De prijs was nog nooit zo hoog. Op veel goede sites kunt u goudprijzen vergelijken en daar ziet u dat Goudbrief een zeer hoge goudprijs aanbiedt.

Het is goed om weten dat uw goud wordt geprijsd op de dag dat uw goud door ons wordt getaxeerd. Goudbrief baseert haar prijzen op de wereldmarktprijs en werkt de prijzen dagelijks bij. De prijs van uw goud is gebaseerd op de prijs op de dag dat wij uw goud taxeren.

Om onze klanten de beste prijs voor goud te geven, verzorgen wij het gehele verkoopproces zonder onnodige tussenpersonen. Zo besparen we geld in het verkoopproces en kunnen we onze klanten een nog betere prijs bieden. Al het door Goudbrief aangekochte goud wordt tijdens het hele proces zorgvuldig behandeld en verzekerd.

Actuele goudprijzen

De wereldmarktprijs van goud fluctueert voortdurend, ook gedurende de dag. We volgen de prijsfluctuatie de hele tijd op, ongeacht het tijdstip. Hierdoor krijgt u altijd de actuele goudprijs, ongeacht wanneer u de goudbrief bij u thuis bezorgd krijgt. Topprofessionals in het veld controleren continu onze weegschalen en deze zijn goedgekeurd voor het wegen van goud. Hierdoor kunnen wij uw goud op exact het juiste gewicht beoordelen. Lees meer over hoe u het karaatgehalte van uw goud ontdekt.

Vind de beste goudprijs

Goudbrief biedt u een nieuwe en gemakkelijkere manier aan om goud te verkopen. Vroeger moest u verschillende goudsmeden en goudwinkels bezoeken om de best mogelijke prijs voor goud te vinden, dit was zowel een tijdverspilling als onpraktisch. Tegenwoordig kunt u eenvoudig de hoogste goudprijs vinden door de prijzen van verschillende goud-inkopers op hun websites te vergelijken.

Goudbrief is een van de grootste goud-inkopers in Nederland en biedt een zeer hoge prijs aan voor goud. Naast de hoge prijs bieden wij u ook een veilige manier om uw goud te verkopen. Dat doen we door uw goud te verzekeren voor meer dan duizend euro. Onze goudprijs is vergelijkbaar, maar de prijs is niet het enige dat telt.

Het is belangrijk dat het bedrijf dat u kiest een transparant verkoopproces heeft, uw goud betrouwbaar evalueert en het weegt op een gecertificeerde weegschaal. Als de weging fout gaat, bestaat het risico dat u een groot geldbedrag verliest, want één gram goud kan vele tientallen euro’s waard zijn.

Vergelijk altijd feedback van klanten

Helaas zijn er altijd meer en minder goede bedrijven in elke branche. De goudsector vormt daarop geen uitzondering, zelfs enkele van de meeste bekende kopers gebruiken dubieuze methoden. Daarom is het erg belangrijk dat u ook feedback van klanten en discussieforums vergelijkt en luistert naar de ervaringen van uw vrienden. U leest wat onze tevreden klanten te zeggen hebben op onze Facebook-pagina, of vraag advies aan tienduizenden van onze klanten die we al meer dan tien jaar betrouwbaar bedienen. U kunt ook onze uitstekende Trustpilot-reviews lezen.

Bestel vandaag nog uw goudbrief en verzeker uzelf van een hoge goudprijs

Bestel vandaag nog uw goudbrief. Verkoop uw goud aan ons en zorg dat u een hoge goudprijs krijgt. Vul het aanvraagformulier in, dat je op onze homepagina kunt vinden, en we sturen een goudbrief naar u toe. U krijgt dat samen met instructies en een contract.

Meer over “Hoe Goudbrief werkt” leest u onder het kopje in het hoofdmenu. Nadat wij uw goud hebben ontvangen, taxeren wij het en storten wij het geld op uw rekening. De betaling op uw bankrekening vindt plaats binnen 24 uur nadat de beoordeling is afgerond en wij uw rekeningnummer hebben ontvangen. De ervaren taxatie specialisten van Goudbrief geven u de juiste prijs. Lees meer over hoe de prijs van uw goud wordt getaxeerd.

Bestel vandaag nog uw goudbrief en verzeker u van een van de beste goudprijzen op de markt!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant