Over ons

Goudbrief B.V. werd in 2012 in Nederland opgericht met als doel particulieren in Nederland een veilige, gemakkelijke en slimme manier te bieden om goud te verkopen. Omdat wij online werkzaam zijn en dus geen dure winkelpanden nodig hebben, kunnen wij extra hoge goudprijzen bieden aan iedereen die goud wil verkopen.

Focus op veiligheid en zekerheid

Bij onze service draait het om veiligheid. Wij beseffen dat velen misschien aarzelen hun goud op te sturen naar een bedrijf waar ze weleens van gehoord hebben, maar waarmee ze zelf nog nooit zaken gedaan hebben. Dat is een goede zaak. Klanten die zich bewust zijn van het belang van veiligheid leggen strenge eisen op aan onze gehele branche. Wij hebben veel geïnvesteerd in de veiligheid van ons verkoopproces en zijn daarom juist blij met veeleisende klanten.

Tevreden klanten zijn ons doel

“Tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten” is ons motto. Daarom stellen wij hoge eisen aan onszelf en leggen wij ons toe op het bieden van een professionele service aan onze klanten. Voor ons is er niets belangrijker dan onze klanten onze volledige aandacht, goede service en een écht goede prijs te geven. Wij verheugen ons erop u dat zelf te laten ervaren.

Nauwe samenwerking met PostNL

Bij ons wordt uw goud tijdens de verkoop altijd veilig verstuurd in een zogeheten Goudbrief. Dat is een aangetekende zending in een speciaal voor goud gemaakte veiligheidsenvelop. Zodra u uw Goudbrief hebt afgegeven op het postkantoor is uw goud bovendien automatisch verzekerd tot €1000,00. Wij werken nauw samen met PostNL en hun aangetekende verzending is een van de veiligste manieren om waardevolle voorwerpen in Nederland te versturen.