De goudprijs vandaag

Af en toe vragen onze klanten ons wat de prijs van goud vandaag is. De prijs van goud varieert dagelijks en de London Gold Exchange werkt de prijs van goud constant bij in realtime.

De afgelopen jaren is de waarde van goud verdubbeld, wat betekent dat de prijs van goud vandaag op zijn hoogtepunt is. De prijs die wij bij Goudbrief betalen voor uw goud (gouden sieraden, gouden horloge, gouden munten of ander oud goud) is gebaseerd op de marktwaarde van het goud en varieert dus bijna dagelijks.

De goudprijs van vandaag kan anders zijn dan die van morgen, maar dankzij onze prijsgarantie weet u altijd zeker dat wij altijd de beste prijs voor uw goud betalen. Indien nodig, kunt u meer informatie over de prijsgarantie vinden in onze algemene voorwaarden.

Moet u nu verkopen?

De afgelopen jaren is de prijs van goud zeer laag geweest. Hierdoor hebben duizenden Nederlanders besloten om nu goud te verkopen aangezien de prijs aanzienlijk gestegen is. De onzekere economische situatie en de eurocrisis hebben voor inflatie gezorgd en tegelijkertijd de goudprijs naar nieuwe hoogtes doen stijgen.

We weten de prijs van goud vandaag, maar niemand weet de prijs van morgen. Sommigen beweren dat de prijs van goud tegenwoordig zo goed is dat het zeker de moeite waard is om uw goud onmiddellijk om te zetten in geld. Anderen blijven speculeren over de prijs. Wij, bij Goudbrief, zijn van mening dat het verkopen van goud altijd verstandig is, zolang het de verkoper uitkomt. Helaas belanden sommige sieraden als overbodige spullen in bureauladen en worden ze daar voor altijd vergeten.

Wanneer u goud verkoopt, doet u ook mee aan goudrecycling, waarmee u een goede zaak doet voor de natuur. Steeds meer mensen besluiten goud te recycleren omwille van de klimaatsopwarming en de duurzame samenleving die steeds belangrijker wordt. 

Tevredenheid gegarandeerd

Wij bieden al onze klanten een tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent wanneer u uw goud aan ons verkoopt, heeft u de mogelijkheid om de transactie te annuleren.

Meer informatie over de tevredenheidsgarantie vindt u in onze voorwaarden en geldt zowel voor echt goud (24 karaats goud) als voor zogenaamd junk gold.

De prijs van goud is vandaag op zijn hoogtepunt. Bestel vandaag nog uw gratis goudbrief!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant