Goudprijs per gram

De prijs van goud per gram wordt bepaald aan de hand van de wereldmarktprijs van goud. De London Gold Exchange bewaakt deze gramprijs van goud in realtime en werkt prijsveranderingen bij op basis van de ontwikkelingen van de goudprijs. De prijs van goud per gram zit de laatste jaren in de lift, wat ertoe heeft geleid dat Nederlanders sieraden in geld hebben omgezet. De beslissing om goud in geld om te zetten, komt meestal met een toenemend bewustzijn, want als u merkt hoe hoog de prijs per kilo van goud tegenwoordig is, is de beslissing om goud te verkopen snel gemaakt. Dat is vooral zo als het gaat om gouden voorwerpen die onnodig in kasten rondslingeren.

Beste prijs garantie

Wanneer u zaken doet met Goudbrief, bent u beschermd door een zogenaamde prijsgarantie, waardoor de prijs van het goud dat u per gram ontvangt altijd de beste op de markt is. Als een ander bedrijf, dat goud op het internet koopt, een hogere goudprijs per gram aanbiedt, betalen wij u het verschil. Dankzij de prijsgarantie kunt u altijd zaken met ons doen omdat het veilig en betrouwbaar is. Goudbrief is een van de grootste kopers van goud in de Scandinavische landen en we hebben al tienduizenden tevreden klanten in de Scandinavische landen en Nederland.

Elke maand bestellen duizenden Nederlanders een gratis goudbrief bij ons, waarmee ze ons goud sturen in de retourpost. De verzendingskosten voor de antwoordenvelop van de goudbrief zijn vooraf voor u betaald. Daarnaast verzekeren wij de verzending tot 10.000 euro.

Tevredenheid gegarandeerd

Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over de samenwerking met ons, kunt u de transactie binnen drie dagen annuleren. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en wij sturen u uw goud terug. Tevreden klanten zijn onze levensader, daarom doen we er alles aan om u zo tevreden mogelijk te maken wanneer u goud aan ons verkoopt.

De prijs van goud per gram is momenteel op zijn hoogtepunt! Verkoop uw goud door een gratis goudbrief te bestellen. 

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant