Wilt u uw goud verkopen? Ontdek waarom u dat best nu doet.

Als u uw goud wilt verkopen, biedt Goudbrief u een prijsgarantie. Op deze manier kunt u werken met een betrouwbare en veilige goud-inkoper, terwijl u tegelijkertijd weet dat de prijs van het goud dat u ontvangt de beste is. De goudprijs van vandaag kan verschillen met die van morgen, maar we willen niet dat dit invloed heeft op de prijs die onze klanten krijgen. De prijsgarantie houdt in dat wanneer u ons goud heeft gestuurd en u merkt dat een ander online goud inkoopbedrijf een betere prijs aanbiedt, we deze prijs evenaren. Laat het ons weten en wij zullen u het verschil betalen! Er is geen veiligere manier om uw goud te verkopen dan deze, dus verander uw goud nu in geld. Bovendien doet u dan goede duurzame daad wanneer u uw goud recycleert.

Het is gemakkelijk en veilig om uw goud te verkopen aan Goudbrief

Wanneer u heeft besloten om uw goud te verkopen aan Goudbrief, gaat alles gemakkelijk en veilig. U bestelt bij ons een gratis goudbrief, deze handige instructies bevat met de alle stappen om te volgen. U kunt goud in kleine of grote hoeveelheden verkopen; het heeft geen invloed op hoe we uw goud kopen. De waarde van het goud wordt bepaald door het gewicht en het karaatgehalte. We storten het geld binnen 24 uur na ontvangst van uw zending op uw rekening. De kosten van de antwoordenvelop in de goudbrief is vooraf voor u betaald. Wij hebben de brief ook verzekerd.

Verkoop vandaag nog uw goud en verander uw sieraden in geld!

Waarom nu uw goud verkopen?

Soms vragen onze klanten zich af waarom ze juist nu hun goud zouden moeten verkopen. Ons antwoord is bijna altijd hetzelfde: de ontwikkeling van de goudprijs is de afgelopen jaren omhoog gegaan. Dat betekent dat de goudprijs vandaag beter is dan ooit tevoren. De prijs van het zogenaamde schrootgoud verrast mensen dagelijks, omdat de prijs van goud momenteel op zijn hoogtepunt staat. Niemand kan weten wat de ontwikkeling van de goudprijs in de nabije toekomst zal zijn, maar op dit moment is de prijs van goud per gram hoog. Als de graadmeter gebruiken we de London Gold Exchange. Deze wordt tweemaal per dag bijgewerkt. 

Verkoop uw goud voor de prijs weer daalt! Bestel uw gratis goudbrief!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant