Verkoop uw goud – veilig, gemakkelijk en met de beste prijsgarantie!

Ons doel is altijd dat u als klant zo tevreden mogelijk bent bij het verkopen van goud aan Goudbrief. “Verkoop goud”-advertenties bestaan ​​al honderden jaren. Het grootste verschil wanneer een klant goud aan Goudbrief verkoopt, is dat het verkopen van goud eenvoudiger is dan ooit tevoren.

De beste koopaankondiging van Goudbrief betekent dat u de best mogelijke prijs voor uw goud krijgt. We kunnen onze klanten hoge prijzen bieden omdat we geen dure winkels hebben. Goudbrief is een van de grootste bedrijven in Scandinavië en Nederland die goud kopen via internet, en het is een van de meest betrouwbare – dit wordt bewezen door onze tienduizenden tevreden klanten.

Het feit dat het bedrijf de melding “goud verkopen” adverteert, is niet voldoende om aan de hoge eisen van de klant te voldoen. Zelfs de hoge prijs van goud is niet genoeg voor de hedendaagse consument, er moet ook een goede service worden geboden. Dat is vanaf het begin ons bedrijfsidee geweest en we krijgen er dagelijks lof voor. Wij kopen gouden artikelen in allerlei soorten en staten (bijvoorbeeld gouden kettingen, gouden ringen en allerlei oud goud).

Goud verkopen aan Goudbrief betekent eender welke vorm van goud omzetten in geld. Dankzij onze prijsgarantie weet u zeker dat u een goede deal maakt.

Bereken precies hoeveel we betalen voor uw goud

Dagelijks geüpdated

(Kokonaissumma)

  • 8k
  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 22k
  • 24k
  • 1g

De prijs die u ziet is exact de prijs die wij u betalen voor uw goud. Er zijn geen verborgen kosten. Lees hier meer over de speedgram en onze prijzen.

Bestel nu uw gratis goudbrief

  • Helemaal gratis
  • Vrijblijvend
  • Terugroepingsrecht

Beste prijsgarantie

Wanneer u een bedrijf vindt met een Verkoop goud-advertentie, moet u op de volgende zaken letten: de prijs van goud en wat voor soort klantervaringen de klanten van het bedrijf hebben. Natuurlijk is het ook goed om naar de vorm van het bedrijf te kijken. De hoge goudprijs is een lokmiddel dat veel bedrijven gebruiken, maar het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat diezelfde bedrijven acceptabele weegschalen gebruiken.

Goudbrief garandeert de beste prijs. Op deze manier kunt u een veilige goudkoper kiezen, terwijl u voorkomt dat u uw goud verkoopt aan pandjeshuizen. Dat is helaas vaak een zeer oneconomische beslissing, wat uiteindelijk een zeer lage prijs voor uw goud oplevert. Onze prijsgarantie is een van de belangrijkste redenen voor onze hoge klanttevredenheid.

Hoe werkt de prijsgarantie?

Goudbrief koopt uw goud met de beste prijsgarantie. De prijsgarantie is er voor u zodat u als klant van altijd de best mogelijke prijs voor uw goud krijgt. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Tevredenheidsgarantie

We willen dat onze klanten tevreden zijn. In de praktijk komt het erop neer dat wij ons best doen om de klanten die goud aan ons verkopen een zo goed mogelijke ervaring met onze dienstverlening te geven. We hebben veel klanten die ons graag vertellen hoe we hierin zijn geslaagd wanneer ze hun sieraden omzetten in geld. Als u echter om de een of andere reden niet tevreden bent, beloven we u het goud dat u ons heeft gestuurd terug te geven, als u dat wenst.

Meer informatie vind u in onze Algemene Voorwaarden.

Verander uw goud vandaag nog in geld en bestel een gratis goudbrief!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant