Wilt u uw gouden horloge verkopen? Goudbrief koopt uw gouden horloge snel en veilig.

Heeft u een oude gouden horloge dat u niet meer gebruikt? Wij kopen het graag van u over. Het kan vaak zinloos zijn om een ​​gouden horloge ongebruikt in de kast te laten liggen. U kunt het goud beter verkopen, zeker nu dat de prijs van goud erg hoog is. Wanneer u besluit uw gouden horloge aan Goudbrief te verkopen, geven wij u als klant een prijs- en tevredenheidsgarantie. Op deze manier kunt u uw horloge eenvoudig verkopen aan een van de grootste en meest betrouwbare goudkopers in Nederland. Het verkopen van uw oude horloges is een handige manier om geld te verdienen en goud te recycleren. 

Goudbrief koopt elke maand honderden gouden horloges

Goudbrief heeft al duizenden gebruikte gouden horloges van Nederlandse consumenten gekocht. Vandaag hebben we al tienduizenden klanten in heel Nederland. We kopen elke dag in grote hoeveelheden goud. Wanneer u uw gouden horloge aan ons wilt verkopen, betalen wij u specifiek voor de waarde van het goud, en niet zozeer voor de eventuele ontwerp- of merkwaarde. Dit is goed om te weten, want ook al koopt Goudbrief goud en geeft het een prijsgarantie aan haar klanten, raden wij zeker aan om de gouden horloges met potentiële designwaarde te verkopen aan bijvoorbeeld een prestigieus veilinghuis. Verkoop een gouden horloge aan Goudbrief als het je doel is om goud in geld te veranderen.

Makkelijk en veilig uw gouden horloge verkopen

Wanneer een klant goud verkoopt aan Goudbrief, is de zending verzekerd tot 1000 euro. Zo weet u dat uw goud veilig is. Wij betalen de verzendingskosten en verzekering van uw goudbrief vooraf. Indien u nog andere vragen hebt over het verkopen van een gouden horloge, neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs van goud is momenteel erg hoog, dus het is een goed moment om ongebruikte sieraden en horloges om te zetten in geld.

Bestel vandaag nog een gratis goudbrief door het formulier op onze website in te vullen. 

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant