Krijg geld voor uw gouden sieraden. Met behulp van Goudbrief kan het gemakkelijk en veilig!

Wil u ook uw gouden sieraden verkopen? Tienduizenden Scandinaviërs en Nederlanders hebben hun onnodige sieraden en sieraden die niet meer gebruikt worden al omgezet in geld via Goudbrief. Onze service is gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Ze wordt gecombineerd met een oprechte klantenservice en de beste goudprijs op de markt. Daarvoor ontvangen we ook het meeste lof van onze klanten. In de rubriek klantervaringen kunt u lezen wat Nederlandse klanten van vinden onze service.

Verander sieraden in geld en met de beste prijsgarantie!

Wanneer u goud verkoopt via Goudbrief, kunt u er zeker van zijn dat de prijs van het goud dat u krijgt voor uw gouden sieraden de best is. U krijgt als klant de beste prijsgarantie. Zo kunt u met een gerust hart uw sieraden via ons verkopen. De prijs van goud is enorm gestegen, het is dus zeker een goed moment om al uw gouden sieraden te verkopen. 

U bent gegarandeerd tevreden wanneer u uw sieraden omzet in geld!

Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met onze service, kunt u uw aankoop annuleren. Dat kan tot drie dagen nadat we uw gouden sieraden hebben beoordeeld. U kunt de sieraden dus met een gerust hart verkopen. Als u van gedachten verandert, weet u dat u de sieraden terugkrijgt. Meer informatie over onze tevredenheidsgarantie vindt u in onze Algemene Voorwaarden. Het is nog nooit zo eenvoudig en winstgevend geweest om sieraden in geld om te zetten. Handel snel terwijl het goud op zijn hoogtepunt is.

Verkoop gouden sieraden en verander uw goud in geld. Bestel meteen uw gratis goudbrief!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant