Klanten vertellen

Lees wat onze klanten doen met het geld van hun goud

Goudbrief koopt sinds 2009 goud van particulieren en heeft in de loop der jaren meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen. Hier delen we korte verhalen van onze klanten over wat ze deden met het geld dat ze kregen door hun goud aan ons te verkopen. Wat doen klanten van Goudbrief met het geld dat ze ontvangen?

Een persoonlijk kerstcadeau:

Ik kreeg vandaag het heugelijke nieuws dat mijn “schrootgoud” iets meer dan 200 euro waard was! Ik had echt niet gedacht dat het zoveel zou zijn. Nu is het kerstcadeau van mijn man gered! Hij krijgt een nieuwe lens voor zijn camera, dus hij krijgt iets waar hij op hoopte, nuttig en persoonlijk voor hem!

Een reis naar Zwitserland:

”Ik kreeg zo’n mooie som geld dat ik een reis naar Zwitserland boekte.

Handtas en diner voor twee:

“Via de Snel verkopen-campagne hebben we het aanbod gekregen dat we bij de verkoop van goud een euro meer per gram krijgen. Aangezien ik al jaren oud goud in een ladekast heb liggen, dacht ik waarom niet? Als ouder van een klein kind heb ik bijna nooit de kans om mezelf in de watten te leggen. De behoefte van het kind staat altijd voorop. Een oude ring en twee kapotte kettingen maakten het voor mij mogelijk iets voor mezelf te kopen. Ik kon mezelf trakteren op een nieuwe, iets mooiere handtas en ik had nog geld over voor een etentje voor twee met mijn geliefde man. Dus ik heb iets persoonlijks en ook quality time met degene van wie ik hou. Als ik meer goud had om te verkopen, zou ik het meteen doen!”

Reis naar het paradijs:

“Grijze wolken hangen boven de stad, een langzame motregen, een plotseling gerommel dat de ruiten doet rammelen. Het regent en er klinkt een gedempt geritsel tegen het raam. ’s Morgens klopt de regen nog steeds tegen de ruit, de regen houdt maar niet op. We moeten uit dit koude en donkere weer komen, waarom niet naar warmere landen reizen? We gaan online op zoek naar reizen en plotseling vinden we het paradijs. Hoe kunnen we het ons veroorloven om naar het paradijs te reizen? Hebben we geen goud om te verkopen? Ja we hebben goud. We graven het goud op dat we al jaren niet hebben gebruikt, we stoppen het in de tas die we van Goudbrief hebben gekregen. Een paar dagen later staat het geld voor een reis naar het paradijs op onze rekening. Binnenkort is het tijd om de regen en het saaie leven van alledag om te ruilen voor warmte, zon en avontuur. Bedankt Goudbrief!”

Een vliegticket:

“Ik ga mijn Goudbriefgeld gebruiken voor een vliegticket. Ik heb tenslotte sinds kort een nichtje en ik kijk ernaar uit haar te zien. Goudbrief gaf me die kans! Het geld dat niet naar het vliegticket gaat, gebruik ik om actiemateriaal te kopen en aan mijn dierbaren te geven. Dus ik combineer plezier en nut.”

Een reis naar Rhodos:

“Ik heb mijn geld geïnvesteerd in een reis naar Rhodos.”

Een reis naar Londen:

Ik heb een oude vriend van de middelbare school in die al 10 jaar in Londen woont. Om contact te houden bellen we af en toe en bezoeken we elkaar een keer per jaar. Maar in 2010 kreeg ik een tweeling en sindsdien is er geen tijd of geld meer geweest om te reizen. In plaats daarvan komt hij twee keer per jaar naar me toe. Nu de kinderen ouder zijn, voelde ik dat een reis naar Londen mogelijk zou kunnen zijn, maar mijn financiële situatie was krap. Maar dankzij Goudbrief heb ik een reis naar Londen kunnen boeken en vlieg ik vrijdag!

Samsung Galaxy Tab 2:

Nadat ik de ‘dressoir box my gold’ had opgehaald en naar Goudbrief had gestuurd, dacht ik dat ik tevreden kon zijn als ik een paar tientjes van ze kreeg. Toen ik een dag later een sms kreeg dat ik meer dan 500 euro zou krijgen, viel ik flauw… Mijn eerste gedachte was dat ik naar de stad kon gaan en veel nieuwe kleren kon kopen voor mezelf en de kinderen, maar na overweging besloot ik dat ik het geld zou sparen en in plaats daarvan een Samsung Galaxy Tab 2 zou kopen als kerstcadeau voor ons alle vijf een tablet-computer!!! Deze kost ongeveer 300 euro en daarna heb ik nog geld om nog meer kerstcadeautjes te kopen voor onze drie kinderen!!! Dus deze kerst hebben we allemaal een glinstering van goud in onze ogen dankzij de Goudbrief!! Heel erg bedankt om ons kerstfeest met een gouden rand te versieren!!! Knuffels, Viveka.”

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende leuke manieren om het geld dat wij voor uw goud betalen te gebruiken! Trakteer uzelf op iets leuks, geweldigs of fijn om te doen. Verkoop uw gouden sieraden of andere items en investeer het geld in iets wat u echt wilt.

Klantenervaringen

Bij Goudbrief hebben we al goud gekocht van duizenden Nederlanders en zijn we tegelijkertijd uitgegroeid tot een van de grootste goudkopers in de Scandinavische landen en Nederland. Hier kunt u enkele van de honderden positieve klanten feedback lezen die we onlangs van onze klanten hebben ontvangen.

“Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid geld die ik ontving, want het was meer dan ik op dat moment had verwacht.” -Mona Virta, Nastola.

”Ik hoorde over Goudbrief van de website van Iltalehti. Ik ben tevreden over de service en het leukste was dat ik direct per sms op de hoogte werd gebracht van de evaluatie!” -Kati Reiman, Jokela.

Al snel viel de goudbrief in de brievenbus en nog sneller stond het geld op mijn rekening. Het invullen van het formulier en de informatie was eenvoudig, net als zaken doen op de website van Goudbrief. Ik liet mijn goudbrief op maandagavond achter met de post en op woensdagochtend ontving ik al een sms over de prijs van mijn goud, die mijn verwachtingen overigens tot 150% overtrof. Dus een goede prijs voor een paar hangers en sieraden. Ik raad het iedereen aan.” -Anne-Maria Ollikainen, Kerava.

”Ik hoorde over Goudbrief via internet en was tevreden over de snelle service!” -Tanja Rajala, Vantaa.

“Ik stuurde Goudbrief de oorbellen die ronddraaiden in de juwelendoos, evenals andere ongebruikte sieraden. Ik kreeg al snel een mooi bedrag in euro’s van ze. Ik raad de service ten zeerste aan!” -Tuula Rantala, Teuva.

Goud verkopen aan Goudbrief was een leuke en lonende ervaring. Het is een klantenservice die betrouwbaar en eerlijk aanvoelt. Het geld werd direct betaald.” -Pasi Kalliopohja, Oulu.

Ik hoorde over Goudbrief via advertenties op internet. Ik ben erg tevreden over de service, want het geld kwam snel en de informatie was duidelijk!” -Virpi Laurila, Tuusula.

Ik heb mijn onnodige gouden sieraden aan Goudbrief verkocht. Voor het eerst handelde ik in goud en ik was erg blij. De klantenservice was beleefd en ik was positief verrast door de prijs. Ik raad het iedereen aan.” -Pirjo Haapasaari, Jyväskylä.

Mijn ervaring met Goudbrief was een zeer positieve ervaring en alles ging heel gemakkelijk. Een snelle manier als je extra sieraden hebt.” -Tarja Hemmilä, Kempele.

“Ik koos voor Goudbrief na eerst een prijsvergelijking op internet te hebben gedaan. Uit nieuwsgierigheid wilde ik ontdekken hoe online goud verkopen werkt. Ik was positief verrast door de goede service, want Goudbrief geeft om de klant. Ik kreeg een goede prijs omdat ik kon profiteren van de vroegboekkorting. Al met al een professionele service.” -Miikka Laasanen, Helsinki.

De service van Goudbrief was zeer duidelijk en professioneel, maar toch benaderbaar. Ik had een goed gevoel over de verkoopsituatie: goudrecycling op zijn best. Ik denk dat de prijs goed was!” -Tiina Eskelinen, Kotka.

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant