Klantenervaringen

Bij Goudbrief hebben we al goud gekocht van duizenden Nederlanders en zijn we tegelijkertijd uitgegroeid tot een van de grootste goudkopers in de Scandinavische landen en Nederland. Hier kunt u enkele van de honderden positieve klantenfeedbacks lezen die we onlangs van onze klanten hebben ontvangen.

“Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid geld die ik ontving, want het was meer dan ik op dat moment had verwacht.” -Mona Virta, Nastola.

”Ik hoorde over Goudbrief van de website van Iltalehti. Ik ben tevreden over de service en het leukste was dat ik direct per sms op de hoogte werd gebracht van de evaluatie!” -Kati Reiman, Jokela.

Al snel viel de goudbrief in de brievenbus en nog sneller stond het geld op mijn rekening. Het invullen van het formulier en de informatie was eenvoudig, net als zaken doen op de website van Goudbrief. Ik liet mijn goudbrief op maandagavond achter met de post en op woensdagochtend ontving ik al een sms over de prijs van mijn goud, die mijn verwachtingen overigens tot 150% overtrof. Dus een goede prijs voor een paar hangers en sieraden. Ik raad het iedereen aan.” -Anne-Maria Ollikainen, Kerava.

”Ik hoorde over Goudbrief via internet en was tevreden over de snelle service!” -Tanja Rajala, Vantaa.

“Ik stuurde Goudbrief de oorbellen die ronddraaiden in de juwelendoos, evenals andere ongebruikte sieraden. Ik kreeg al snel een mooi bedrag in euro’s van ze. Ik raad de service ten zeerste aan!” -Tuula Rantala, Teuva.

Goud verkopen aan Goudbrief was een leuke en lonende ervaring. Het is een klantenservice die betrouwbaar en eerlijk aanvoelt. Het geld werd direct betaald.” -Pasi Kalliopohja, Oulu.

Ik hoorde over Goudbrief via advertenties op internet. Ik ben erg tevreden over de service, want het geld kwam snel en de informatie was duidelijk!” -Virpi Laurila, Tuusula.

Ik heb mijn onnodige gouden sieraden aan Goudbrief verkocht. Voor het eerst handelde ik in goud en ik was erg blij. De klantenservice was beleefd en ik was positief verrast door de prijs. Ik raad het iedereen aan.” -Pirjo Haapasaari, Jyväskylä.

Mijn ervaring met Goudbrief was een zeer positieve ervaring en alles ging heel gemakkelijk. Een snelle manier als je extra sieraden hebt.” -Tarja Hemmilä, Kempele.

“Ik koos voor Goudbrief na eerst een prijsvergelijking op internet te hebben gedaan. Uit nieuwsgierigheid wilde ik ontdekken hoe online goud verkopen werkt. Ik was positief verrast door de goede service, want Goudbrief geeft om de klant. Ik kreeg een goede prijs omdat ik kon profiteren van de vroegboekkorting. Al met al een professionele service.” -Miikka Laasanen, Helsinki.

De service van Goudbrief was zeer duidelijk en professioneel, maar toch benaderbaar. Ik had een goed gevoel over de verkoopsituatie: goudrecycling op zijn best. Ik denk dat de prijs goed was!” -Tiina Eskelinen, Kotka.

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant