Tandheelkundig goud Goudbrief koopt uw tandheelkundig goud

Bij Goudbrief kopen we alle soorten goud, of het nu tandgoud is of sieraden. Wanneer u tandgoud verkoopt, reinigen wij het tandgoud en doen alle analyses volledig gratis. Wanneer het tandheelkundige goud is beoordeeld, ontvangt u een realtime melding per e-mail en sms. Het geld wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst op uw rekening gestort.

Heeft u een gouden tand te koop? We kopen elke dag tandheelkundig goud!

Wij kopen dagelijks goud, en tandgoud, in grote hoeveelheden. We hebben jarenlange ervaring met het kopen van tandheelkundig goud, dus u kunt met een gerust hart uw tandgoud aan ons verkopen.

Indien nodig kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kan bij ons terecht als u vragen heeft over het verkopen van een gouden tand of meerdere gouden tanden.

Waarom nu tandheelkundig goud of een gouden tand verkopen?

Soms vragen onze klanten ons waarom het nu de moeite waard is om tandheelkundig goud te verkopen. Bij de verkoop van goud is het goed om op te letten wat de trend van de goudprijs is. Hetzelfde geldt voor wanneer u besluit tandheelkundig goud te verkopen. De prijs van goud is momenteel ongekend hoog en het is een gemakkelijke manier geworden om geld te verdienen en contant geld te krijgen. Vooral als er een of meer gouden tanden in de kasten liggen. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor tandgoud te verkopen. Bij Goudbrief geven we u altijd een tevredenheidsgarantie. Verander dus vandaag nog uw goud in geld!

Wij kopen uw tandgoud. Bestel vandaag nog uw gratis goudbrief!

Lees wat onze klanten zeggen

Heel erg tevereden met jullie service!

Patricia

Op tv de reclame van Goudbrief gezien

Op tv de reclame van Goudbrief gezien. Ik had nog wat rest en beschadigde sieraden. Deze opgestuurd en binnen korte tijd was het door Goudbrief getaxeerd en een mooi geld bedrag aan mij overgemaakt. Omdat ik iets verkeerd had gedaan, contact gehad met de klantenservice, die mij goed heeft geholpen en zodoende alles correct is verlopen. Ik zou het zeker aanbevelen of zelf weer doen!

Miranda

Ik had een armband van 33 gram 18K

Ik had een armband van 33gram 18k. Heb die opgestuurd, en kreeg vrij snel een waardebepaling via de mail. Deze vond ik persoonlijk te laag. Ik heb dat terug gemaild, samen met mijn berekening van de waarde. Kreeg binnen 24uur een mail terug, met daarin een nieuwe waardebepaling. En deze was zeer redelijk, dus heb het bod toen meteen geaccepteerd. 24 uur later had ik het geld op mijn rekening. 5 sterren voor klantenservice en afhandeling. Netjes en betrouwbaar.

Klant